Onze kernwaarden blijven kwaliteit en service. Wij zijn goed bereikbaar dankzij 2 vestigingen, 50 vakmensen en een volledig uitgerust wagenpark.


De hoeveelheid en het type werk dat wordt gedaan, zijn van invloed op de kosten van sloop. Het kan ook zijn dat u een container moet huren of uw bouw- en sloopafval door een professional moet laten verwijderen.

aannemer sloopwerken roeselareDe bouwvoorschriften van Roeselare vereisen dat iedereen die een nieuw pand wil bouwen, eerst de bestaande structuur afbreekt. Slopen kan ook sloopwerk worden genoemd. De verschillen tussen slopen en sloopwerken zijn zeer subtiel. Van slopen is sprake wanneer de fundering intact wordt gelaten en/of wanneer delen van het huis niet verwijderd hoeven te worden. De professionals binnen ons netwerk zullen sloopwerkzaamheden altijd veilig en nauwkeurig uitvoeren. Zij maken gebruik van geavanceerde technieken en gereedschappen om gesloopte materialen veilig te verwijderen en later te hergebruiken of te recyclen.

aannemer sloopwerken roeselare
container afbraakwerken prijs

container afbraakwerken prijs


Voor het slopen van uw woning kan een premie beschikbaar zijn om de sloopprijs te verlagen. Er kan een sloop- en herbouwpremie beschikbaar zijn voor wie een huis bouwt of sloopt. Deze premie van 7.500 euro per bouwproject wordt gegeven in steden waar de sloopbelasting niet wordt verlaagd. Meer informatie Meer informatie over deze premie op vlaanderen.be Energysparen.be heeft meer informatie over deze premie.

afbraakwerken en sloopwerken

Het is het voordeligst om vloeren, muren of plafonds af te breken. De kosten voor het afbreken van een binnenmuur kunnen iets duurder zijn. U betaalt iets meer als u het huis tot aan de fundering moet afbreken. Het is ook duurder om alles af te breken en weer te laten afleveren, klaar om op te bouwen.

opleiding afbraakwerken roeselareMet het egaliseren van grond wordt het egaliseren van de ondergrond bedoeld. Voor het bestraten van uw oprit, terras of het storten van betonvloeren heeft u een vlakke ondergrond nodig. Een vakman uit Roeselare kan u helpen bij het egaliseren van het terrein. Een vakman met veel ervaring op dit gebied gebruikt speciaal gereedschap om het oppervlak te egaliseren. De vakman kan grote of kleine oppervlakken egaliseren. Heeft u net een nieuwe woning gebouwd in Roeselare? Dan kunt u het terrein rondom uw huis egaliseren. Dit maakt het veel gemakkelijker om de oprit, het terras te bestraten en de tuin aan te leggen.

afbraakwerken deinzeOns netwerk in Roeselare kan u helpen de juiste vakman te vinden voor verschillende soorten grondwerk. U kunt een specialist inhuren voor het plaatsen van een septic tank, of voor het uitgraven van een kelder. Een ander grondwerk is grondverzet, het egaliseren van een locatie en funderingswerkzaamheden. De specialisten van Roeselare zijn zeer vakkundig en hebben de ervaring om de volgende grondwerken uit te voeren.