afbraakwerken west-vlaanderen

afbraakwerken west vlaanderen


Sloop omvat ook de vernietiging van industriële machines zoals persen, smeltovens, walsmachines en snijlijnen.


Wie wil (ver)bouwen moet vaak eerst het gebouw slopen. Het is best dat u een professionele aannemer inhuurt om de afbraak te doen. Dat heeft heel wat interessante voordelen:

afbraakwerken aalterDe meeste deskundigen en aannemers rekenen een vergoeding per klus. Een klus die specifieker is dan een andere kan bijvoorbeeld minder kosten. De prijs varieert ook afhankelijk van hoe groot de kavel is. De prijs gaat omhoog als het perceel groter is.

afbraakwerken aalter
offerte afbraakwerken roeselare

offerte afbraakwerken roeselare


Voor wie sloopt en daarna herbouwt, is er een zogenaamde Sloop- en Reconstructiesubsidie. Het gaat om een eenmalige toelage van 7500 euro.

afbraakwerken en sloopwerken aalter


Sloopwerk kan bestaan uit het verwijderen van een schuur, een dierenverblijf of het slopen van een achterbouw. Hoewel kleinere klussen gemakkelijk lijken, kan het moeilijk en tijdrovend zijn als u niet over de nodige kennis en ervaring beschikt. Kleinere sloopklussen kunt u efficiënt en effectief door professionals laten uitvoeren zonder schade aan uw woning.

afbraakwerken en sloopwerken hansbeke


Na het slopen, of het ontmantelen van het bouwwerk, voeren wij het bouwafval af zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Laat het puin maar aan ons team over.

kleine afbraakwerken roeselare

Er zijn verschillende factoren die de kosten van sloopwerkzaamheden kunnen beïnvloeden. Er zijn veel factoren die de prijs van sloopwerk beïnvloeden. Ze omvatten vergunningsaanvragen, slooppremies, oppervlakte, slooptype en vergunningen. Bovendien worden sloopprijzen bepaald door de hoeveelheid en de kosten van het huren van een of meer containers voor bouwafval.