In Roeselare moet u een bestaand bouwwerk verwijderen voordat u nieuwe kunt bouwen. Slopen wordt ook wel afbraak of sloopwerk genoemd. Het verschil tussen afbraak of sloopwerk is zeer minimaal. Sloopwerk wordt over het algemeen gedefinieerd als wanneer de fundering blijft staan of wanneer een gedeelte van het huis niet vernietigd hoeft te worden. De professionals die wij in ons netwerk hebben, zijn opgeleid om sloopwerkzaamheden veilig en nauwkeurig uit te voeren. Zij zijn bedreven in het gebruik van geavanceerde gereedschappen en technieken.
U kunt slopen of ontmantelen. Het sloopproces houdt in dat een muur wordt verplaatst of een toilet wordt leeggehaald. Alles plat met de grond leggen, is echter een andere. Het is moeilijk om de verschillende soorten sloopwerk te vergelijken, zodat de prijzen kunnen variëren.

aannemer afbraakwerken


Sloopwerk kan worden omschreven als alle werkzaamheden waarbij een structuur of een deel van een woning wordt verwijderd. Dit kan het verwijderen van een badkamer of keuken zijn, of het volledig strippen en slopen van een huis. Sloopwerk kan ook het verwijderen van asbest en het openen van ramen of deuren omvatten.

aannemer afbraakwerken
afbraakwerken dessel

afbraakwerken desselSloopwerkzaamheden kunnen voor veel verschillende activiteiten worden toegepast. Het kan gaan om het slopen van een industriële of commerciële machine, van het verwijderen van een stookolietank tot het slopen van een badkamer, tot het verwijderen van een stookolietank.

afbraakwerken eeklo
Voor de meeste sloopprojecten is een vergunning nodig. Een vergunning is nodig als er veranderingen zijn aan het uiterlijk van het huis. Er zijn echter enkele uitzonderingen. U kunt uitsluiten dat sloop is vrijgesteld van een vergunning als er ook vergunningsvrij wordt gebouwd. Dit kan een uitzondering zijn.

afbraakwerken beerseInfrastructuren zijn openbare structuren die door grote groepen mensen worden gebruikt. Ervaren professionals beschikken over de kennis en vaardigheden om infrastructuren zoals bruggen, parkeerplaatsen, wegen en andere openbare structuren te slopen en opnieuw op te bouwen. Om de grond na de sloop weer beschikbaar te maken voor bebouwing.

afbraakwerken evergemUw brandstoftank moet binnen vijf jaar buiten gebruik worden gesteld. U mag de tank niet laten staan als hij bodemproblemen kan veroorzaken. Om instorting te voorkomen, wordt hij opgevuld met biofoam of zand.