grond en afbraakwerken

afbraakwerken huis roeselare
Voor het verwijderen van binnenmuren betaalt u tussen de 15 en 25 euro per m2. Plafonds, vloeren, en muren kunnen worden verwijderd voor zo laag als 7 euro per m2. De prijzen voor het slopen van het huis en de fundering liggen tussen de 30 en 35 euro per vierkante meter.
Het is veiliger om de sloopwerken te laten uitvoeren door vaklui of een gespecialiseerd sloopbedrijf. Zo vermijdt u ook heel wat ongemakken. Denk maar aan de fysieke arbeid die nodig is om afval en puin te scheiden volgens de strenge milieuvoorschriften.

afbraakwerken geraardsbergen


De arbeiders van Roeselare doen meer dan alleen grond- en afbraakwerken. Ze leveren ook diensten aan bedrijven. Moet uw gebouw worden afgebroken? Wilt u uw bedrijfspand in de buurt van Roeselare laten egaliseren? Moeten er asbestplaten uit uw bedrijfspand in Roeselare verwijderd worden? Bel een vakman voor het beste en snelste resultaat.

afbraakwerken geraardsbergen
tuin en afbraakwerken

tuin en afbraakwerkenIs uw pand in Roeselare niet aangesloten op de waterleiding? Dan zult u een gat moeten boren. Een andere taak voor een grondwerker is het boren van een put. De specialisten letten goed op een aantal zaken die met het boren van een put te maken hebben. Eerst moet u bepalen hoeveel grondwater nodig is en waarvoor u het wilt gebruiken. U kunt uw hele tuin besproeien en het douchewater leveren door middel van een putboring. Professionals gebruiken een geavanceerde boorinstallatie om het boren van putten uit te voeren. De kosten voor het boren van putten variëren tussen 5000 en 10.000 euro.

afbraakwerken zottegemZodra de kleinere sloopprojecten zijn voltooid, is het tijd om te beginnen met het grondwerk en sloop. Grondwerk omvat een breed scala van taken, zoals het graven van een fundering of het uitgraven van grondwerk. Grondwerk is een cruciale stap bij het bouwen. Er zijn veel machines betrokken bij grondwerk. Deze kunnen hogere kosten met zich meebrengen.

afbraakwerken essen


Een professional zal de structuur van uw gebouw onderzoeken voordat hij begint. Dit is vooral belangrijk wanneer u grootschalige sloopprojecten uitvoert. In sommige gevallen kan bijvoorbeeld ondersteuning van instabiele structuren nodig zijn.

afbraakwerken


Onder grote sloop wordt verstaan de totale sloop van een woning of (industrieel) bouwwerk, alsmede een openbaar gebouw.