De term uitgraven is een andere term die veel gebruikt wordt in de grondwerk- en sloopsector. Het uitgraven van bouwputten is niet het enige dat graafwerk inhoudt. U moet ook denken aan het egaliseren van tuinen, het bouwrijp maken van de grond en het verwijderen van boomwortels. Een graafdeskundige kan helpen bij het aanleveren van grond, het uitgraven of opschonen van sloten en vijvers en zelfs het afvoeren van oude sloopmaterialen. Ons netwerk biedt concurrerende tarieven voor graafwerkzaamheden.Hoewel slopen eenvoudig lijkt, zijn er veel stappen bij betrokken. Een aannemer zal meestal gaan over sloop op de volgende manier om ervoor te zorgen alles verloopt soepel, nauwkeurig, en veilig.

afbraakwerken zedelgem


Hebt u een container nodig voor afbraakwerken? Als het om openbaar terrein gaat (bv. een park of een straat), moet u een vergunning krijgen. voetpad). Ook rekent de gemeente een dagtarief, afhankelijk van de oppervlakte die uw container inneemt. Hier vindt u enkele manieren om offertes voor afvalcontainers aan te vragen.

afbraakwerken zedelgem
opleiding afbraakwerken

opleiding afbraakwerken


Bij andere projecten, zoals het bouwen van een huis vanaf nul, ligt het voor de hand om eerst te slopen. Het voordeel hiervan is dat zware machines naar buiten kunnen worden verplaatst. Daardoor verloopt het slopen veel vlotter. Het proces van opruimen en afvoeren kan wel wat meer tijd in beslag nemen.

aannemers afbraakwerken oost vlaanderen


Vaak is het slopen van het interieur nodig om oude huizen nieuw leven in te blazen en een modernere, praktischere indeling te creëren. De vakman bepaalt welke muren, ramen of deuren kunnen worden verwijderd zonder de dragende structuur in gevaar te brengen.

afbraakwerken en sloopwerken gentbrug


Slopen is een proces waarbij puin en bouwafval vrijkomen. De container dient als tijdelijke opslag, maar is duurder.

afbraakwerken aalter


Wilt u de betonnen vloer uit uw garage halen of een nieuw raam in de gevel plaatsen? Het netwerk van sloopbedrijven in Roeselare helpt u graag verder. Grondwerkers kunnen niet alleen vloeren verwijderen, maar ze moeten ook badkamers weghalen of panden strippen. Dit zijn veel voorkomende klussen die sloopbedrijven doen: