U kunt ook een overkoepelende subsidie aanvragen om te helpen bij verbouwingen. Als u binnen- of buitenmuren of bestaande draagvloeren verwijdert die in slechte staat verkeren, zal deze subsidie 20-30% van het investeringsbedrag dekken.


Zodra de sloop- en sloopwerkzaamheden zijn voltooid, is het tijd om met de grondwerken te beginnen. Grondwerk kan worden omschreven als een groepsterm die alle klussen omvat die te maken hebben met de bouw of aanleg van een gebouw, tuin of parkeerplaats.

afbraakwerken aalterWilt u een volledig nieuwe constructie maken. U zult alle ondersteunende structuren moeten afbreken. Dit zal resulteren in een kostprijs tussen 40 en 55 euro per m2, afhankelijk van welke aannemer u kiest.

afbraakwerken aalter
afbraakwerken zedelgem

afbraakwerken zedelgemIs uw eigendom in Roeselare niet aangesloten op de waterleiding? Dan is een putboring nodig. Een grondwerker moet ook een putboring doen. Bij het boren van een put zijn er veel zaken waar u op moet letten. Het eerste is bepalen hoeveel grondwater u nodig heeft en wat u ermee wilt doen. Het is mogelijk om met putboringen uw hele tuin van water te voorzien of uw douchewater. Met behulp van een geavanceerde boormachine kunnen professionals putboringen uitvoeren. De kosten van een putboring variëren van 5000 tot 10.000 euro.

afbraakwerken deinzeEr zijn veel activiteiten die onder de paraplu van sloopwerkzaamheden kunnen vallen. Sloopwerk kan variëren van het verwijderen van een stookoliecontainer tot het slopen van een badkamer of een industriële machine.

opleiding afbraakwerken


Deze containers kunnen gebruikt worden voor de opslag van grond, puin en andere materialen. Wij bieden verschillende maten aan. Een container huren voor uw werkzaamheden is de beste optie.

prijs afbraakwerken roeselareBent u op zoek naar meer ruimte in Roeselare, Duitsland? Een kelder kan worden uitgegraven. De kelder kan gebruikt worden als opslagruimte of voor andere doeleinden. Dit kan zowel onder een splinternieuw huis als onder een bestaand huis.