afbraakwerken eeklo

grond en afbraakwerken

Bij sloopwerkzaamheden hoort ook het verwijderen van uw brandstoftank. Dit moet gebeuren met de nodige ervaring en deskundigheid.
U kunt overwegen een premie te betalen voor het slopen van uw huis, waardoor de sloopprijs zo laag en betaalbaar mogelijk blijft. De sloop- en herbouwpremie kan voor u beschikbaar zijn als u een woning sloopt of herbouwt. Deze premie, die 7 500 euro per bouwproject bedraagt, is beschikbaar in steden met een lager btw-tarief voor sloopwerkzaamheden. Meer informatie. Deze premie is te vinden op vlaanderen.be. Energiesparen.be zal meer details verstrekken over de voorwaarden van de premie.

erkenning afbraakwerken roeselare


U zult hoogstwaarschijnlijk een vergunning moeten aanvragen om uw sloopwerkzaamheden uit te voeren. Een vergunning is niet nodig om een gebouw te slopen als het zonder gebouwd is of als het NIET bestaat volgens de inventarissen van het architectonisch erfgoed. U mag niet meer dan 100 m2 slopen en het gebouw mag geen historische of esthetische waarde hebben.

erkenning afbraakwerken roeselare
afbraakwerken en sloopwerken grondwerken

afbraakwerken en sloopwerken grondwerken

Het is duidelijk dat voor andere projecten, zoals het bouwen van een nieuw huis, eerst sloopwerk moet worden verricht. Zo kunnen zware machines worden verwijderd. Dit maakt het slopen veel gemakkelijker. Het opruimen en afvoeren kan echter langer duren.

afbraakwerken en sloopwerken eeklo
Ten eerste krijgt u een lager BTW-tarief voor sloopwerkzaamheden. Voor particuliere woningen en voor gecombineerde sloop- en verbouwingsprojecten bedraagt het btw-tarief slechts 6%. Deze tarieven gelden niet voor alle gebieden van het land. Deze optie is slechts in 32 steden beschikbaar. De lijst van steden en andere informatie vindt u op financien.belgium.be.

afbraakwerken maldegem


Bovendien kunnen onverwachte kosten een probleem vormen. Het is moeilijk voor aannemers om te voorzien wat ze kunnen tegenkomen wanneer de grondwerken beginnen.

aannemers afbraakwerken oost vlaanderen


Een septische put of tank vangt al het afvalwater op dat door uw huis in Roeselare wordt geproduceerd. Er is ook een afvoer die in verbinding staat met de riolering, die niet zoals een beerput is. Eerst wordt het afvalwater opgevangen. Daarna wordt het gezuiverd in een septische put. U kunt een put laten maken van beton of kunststof. De specialisten van Roeselare helpen u graag bij uw keuze voor beton of kunststof. De minimale inhoud van een septische put is 1.500 liter. Een septische put moet geplaatst worden in een gebied waar geen riolering aanwezig is, of waar de riolering niet aangesloten is op een zuiveringsinstallatie.