Voor de meeste sloopwerkzaamheden heeft u een vergunning nodig. Een vergunning is nodig als het uiterlijk van het huis zal veranderen. Er zijn enkele uitzonderingen. De vuistregel is dat slopen alleen zonder vergunning is toegestaan als de aanbouw is toegestaan. Maar dit is niet de enige uitzondering.


Bij het grootste deel van de grote sloopprojecten komen zware materialen aan de oppervlakte. Er is een belangrijk onderscheid tussen slopen en afbreken. Bij sloop wordt alles van het terrein verwijderd. Om met een renovatieproject te kunnen beginnen, moet het bouwwerk volledig worden afgebroken.

afbraakwerken dessel


Wilt u besparen op de kosten per m2 voor sloopwerkzaamheden? Vergelijk gratis offertes! Vergelijk offertes en vind de beste deal. U kunt tot wel 40% besparen.

afbraakwerken dessel
container afbraakwerken prijs roeselare

container afbraakwerken prijs roeselare


TIP: Deze prijzen zijn slechts indicatief. Om een beter idee te krijgen van de prijs van uw project, kunt u een offerte aanvragen. Het is belangrijk om te weten dat de kosten van sloopwerk sterk verschillen per aannemer. Wilt u de prijzen kunnen vergelijken en ook de methodes, termijnen, enz. Zorg ervoor dat u ten minste drie verschillende sloopbedrijven in uw omgeving om een offerte vraagt. Start uw aanvraag door hier te klikken.

offerte afbraakwerken


Bent u geen inwoner van één van deze steden of gemeenten? Dan moet u 21% btw betalen voor de sloopwerken. U kunt in dat geval in aanmerking komen voor de afbraak- en heropbouwpremie. Deze is alleen beschikbaar in gebieden waar het btw-tarief niet verlaagd is.

afbraakwerken prijzen

Onze netwerkwerkers uit Roeselare zijn niet alleen gekwalificeerd voor het uitvoeren van grond- en afbraakwerken, maar ook voor bedrijven. Wenst u uw gebouw af te breken? Wilt u het terrein rondom uw bedrijfspand in Roeselare egaliseren? Wilt u af van asbestplaten? Voor het snelste en beste resultaat belt u een vakman.

afbraakwerken nieuwpoort
Voorbereidende werkzaamheden worden ook wel grondwerken genoemd. U moet denken aan het graven van kelders, grondverzet en het boren van putten, maar ook het leggen van funderingen. Het sloopbedrijf van Roeselare kan ook riolerings- en cementwerken uitvoeren.