aannemers afbraakwerken limburg

afbraakwerken en sloopwerken gentbrug


Onze kernwaarden zijn service, kwaliteit en efficiëntie. Met 2 vestigingen, 50 specialisten en een volledig uitgerust wagenpark kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.


Onder slopen vallen ook industriële machines zoals smeltovens of persen, walsen en snijlijnen.

afbraakwerken wetteren


Bent u aan het renoveren of een nieuw huis aan het bouwen? Vergeet dan ook de sloop niet. U kunt professioneel advies, maar ook specialistisch advies op maat, krijgen van deskundigen die u helpen alle mogelijkheden voor sloopwerkzaamheden in uw regio te vergelijken.

afbraakwerken wetteren
afbraakwerken aalst

afbraakwerken aalst
U moet uw brandstoftank binnen vijf jaar laten verwijderen en neutraliseren. U kunt de tank alleen laten zitten als deze bodeminstabiliteit veroorzaakt. De tank zal worden gevuld met bioschuim en zand om instorting te voorkomen.

opleiding afbraakwerken
U ziet dat er veel zaken zijn om rekening mee te houden. Daarom is het zo belangrijk om meerdere offertes aan te vragen en alle tarieven en voorwaarden grondig te vergelijken.

afbraakwerken zedelgem

De prijzen voor sloopwerk kunnen door een aantal factoren sterk uiteenlopen. Het verlaagde btw-tarief is een manier om geld te besparen op sloopwerk.

aannemers afbraakwerken oost vlaanderenBinnenshuis slopen brengt risico's met zich mee. Het is van essentieel belang uit te zoeken waar zich gasleidingen, elektriciteitskabels of afvoerbuizen bevinden. Het is ook van cruciaal belang om te bepalen welke muren als steunmuren fungeren. Veel ambachtslieden zijn in staat om met professionele apparatuur leidingen en dergelijke te identificeren. Voor het slopen van binnenmuren raden wij aan een vakman in te schakelen.