Voor de meeste sloopwerken heeft u een vergunning nodig. U kunt gebouwen slopen die zonder vergunning zijn gebouwd of die niet tot de inventaris van de architectuurgeschiedenis behoren. Het gebouw mag niet groter zijn dan 100 m2 en geen historische of artistieke waarde hebben.


Grondwerkers uit Roeselare kunnen worden ingehuurd voor kleine en grote sloopklussen. Een kleine sloopklus omvat het slopen van achtergebouwen of garages, maar ook het verwijderen van oude funderingen en smeerputten. Speciale gereedschappen, zoals kleine kranen, worden door grondwerkers gebruikt om de klus snel te klaren. Grote klussen zijn het slopen van een heel huis of een keuken, of het strippen ervan. Voor de sloopwerkzaamheden kunt u het beste een professional inschakelen. Professionals zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig zijn en dat er geen schade wordt aangericht tijdens de werkzaamheden.

container afbraakwerken prijs roeselare


Wilt u een nieuwe constructie bouwen? Alles moet worden verwijderd, inclusief eventuele ondersteunende structuren. De prijs hiervoor ligt tussen de 40 en 55 euro per m2, afhankelijk van de aannemer die u inhuurt.

container afbraakwerken prijs roeselare
prijs afbraak woning

prijs afbraak woning


Asbest is een gevaar voor degenen die werken in grondwerken of sloopwerken. Hoewel asbest jarenlang werd gebruikt in bouwmaterialen, is het gebruik ervan sinds 1998 verboden. Omdat asbestvezels zeer gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid als ze ouder worden, is het sinds 1998 verboden om asbest te gebruiken in bouwmaterialen. Bent u slachtoffer van asbest bij sloopwerkzaamheden? Dan hoeft u het niet te verwijderen. U moet weten dat als u asbestmateriaal dat beschadigd of verweerd is, laat zitten, dit uw risico op het krijgen van kanker aanzienlijk kan verhogen. Voor verwijdering is professionele hulp sterk aan te raden.

afbraakwerken en sloopwerken ruiselede


Sloopwerk kan zeer specialistisch zijn, dus het is belangrijk om over de juiste kennis en ervaring te beschikken. Daarom worden veel klussen uitbesteed aan vaklui of bedrijven met ervaring in de bouw. Een specialist in sloopwerk kan u helpen bij verschillende klussen, een prijs op maat leveren en een strak resultaat neerzetten.

afbraakwerken dessel


In bepaalde Belgische steden zijn alle afbraakwerken vrijgesteld van btw. Tot deze steden behoren Antwerpen en Charleroi, maar ook Gent Oostende, Mechelen en Gent Oostende. Een overzicht van alle steden vindt u op belgium.be

afbraakwerken en sloopwerken kortrijk


De prijzen voor sloopwerk kunnen sterk variëren, afhankelijk van vele factoren. Een verlaagd btw-tarief kan u helpen veel geld te besparen op uw sloopproject.