Bent u van plan uw huis te renoveren of een nieuw huis te bouwen? Dan moet u ook het sloopwerk doen. Voor al uw sloopbehoeften in uw omgeving kunt u professioneel advies inwinnen bij een specialist en verschillende experts vergelijken.
Sloopwerk wordt over het algemeen gedefinieerd als alle werkzaamheden waarbij een gebouw of een deel van een huis wordt vernietigd. Hieronder vallen werkzaamheden zoals het verwijderen van een badkamer of keuken, of het volledig strippen van een huis. Sloop omvat ook het verwijderen of wijzigen van ramen en deuren.

aannemer afbraakwerkenHoewel het niet noodzakelijk is, is het voor bepaalde sloopprojecten wel een must. Het is belangrijk om asbest te verwijderen. Er zijn enkele schadelijke stoffen die vrij kunnen komen tijdens het slopen. Het liefst wilt u er zo min mogelijk mee in aanraking komen.

aannemer afbraakwerken
afbraakwerken beerse

afbraakwerken beerse


Oude vloeren en massief houten deuren zijn goede opties. Oude kabels en leidingen kunnen vaak worden hergebruikt. Veel sloopbedrijven vragen een vergoeding als u oude bouwmaterialen niet wilt hergebruiken.

afbraakwerken eeklo
Ten eerste krijgt u een lager BTW-tarief voor sloopwerkzaamheden. Voor particuliere woningen en voor gecombineerde sloop- en verbouwingsprojecten bedraagt het btw-tarief slechts 6%. Deze tarieven gelden niet voor alle gebieden van het land. Deze optie is slechts in 32 steden beschikbaar. De lijst van steden en andere informatie vindt u op financien.belgium.be.

afbraakwerken dendermonde


Voordat u begint, zal een professional de structuur van uw gebouw grondig inspecteren. Dit is vooral belangrijk bij grote sloopwerken. In sommige gevallen, zoals bij instabiele constructies, kan dit noodzakelijk zijn.

afbraakwerken antwerpen


Heeft u al eens een container gehuurd voor het afvoeren van bouw- en sloopafval? De container zal een aantal keer per week geleegd moeten worden. U betaalt voor elke container die van uw huis naar de stortplaats wordt gebracht. Hoe hoger de kosten om de container vaker te laten legen, hoe lager uw eindafrekening.