Bij sloopwerkzaamheden komen puin en ander bouwpuin vrij. Hoewel een container een goede tijdelijke opslagmogelijkheid is voor uw afval, brengt deze wel extra kosten met zich mee.Omdat de kosten van grondwerken per gebied verschillen, kunnen ze sterk uiteenlopen. Houd rekening met uw budget.

prijzen afbraakwerken roeselare


Asbestvezels kunnen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. U mag asbest niet zelf of zonder vergunning verwijderen. Moet u in goede staat asbesthoudende golfplaten, leien of leidingen verwijderen? Dan kunt u dit zelf doen en is er minder risico voor uw gezondheid.

prijzen afbraakwerken roeselare
afbraakwerken zottegem

afbraakwerken zottegem
Slopen en ontmantelen zijn de twee belangrijkste soorten. Je kunt een muur verplaatsen of een toilet leegmaken, maar plat op de grond leggen is iets heel anders. Er zijn veel soorten sloopwerk die niet goed vergelijkbaar zijn, dus u zult verschillende prijscategorieën zien.

afbraakwerken en sloopwerken vlaanderen


Veiligheid is het allerbelangrijkste bij sloopwerk. Professionals zullen niet meteen een minikraan of een sloophamer tevoorschijn halen. Bij grootschalige sloopprojecten is een veiligheidsanalyse essentieel. Een expert zal rekening houden met de veiligheid van voetgangers en met de nabijheid van gebouwen.

afbraakwerken huis roeselare

De goedkoopste manier om vloeren, muren en plafonds te verwijderen is door ze af te breken. Het is meestal duurder om een binnenmuur te slopen. Het zal iets meer kosten om het hele huis tot aan de fundering te verwijderen. De duurste optie is om alles te verwijderen en het bouwrijp op te leveren.

afbraakwerken essen


Dit kan de sloop inhouden van (tussen)muren, raamopeningen of trappen, maar ook van hele kamers zoals een badkamer, keuken of zolder.