erkenning afbraakwerken

offerte afbraakwerken roeselare


Als particulier kunt u genieten van een gunstige BTW-regeling. Op uw sloopwerkzaamheden kunt u in aanmerking komen voor een btw-tarief van slechts 6%. De btw-regeling kent wel enkele beperkingen. Zo is deze alleen beschikbaar voor het slopen van gebouwen waar nieuwbouw van woningen in zit. Voor sloopwerkzaamheden moet een vergunning worden aangevraagd. Ook moet u aan alle premievoorwaarden voldoen.


Bij het verbouwen of renoveren van een woning is strippen en ontmantelen vaak het eerste wat moet gebeuren. Dit omvat taken zoals het verwijderen van het pleisterwerk, vloeren en plafonds. Het kan ook taken omvatten zoals het verwijderen van een afvoer en leidingen. Dit kan vaak gevaarlijk zijn en schade veroorzaken aan uw huis of de huizen van de buren.

afbraakwerken west vlaanderen


Veiligheid komt op de eerste plaats als het op slopen aankomt. De professional zal niet meteen de sloophamer tevoorschijn halen of de minikraan inschakelen. Bij grote sloopprojecten is veiligheidsanalyse cruciaal. Professionals houden rekening met gebouwen in de omgeving, de afstand tot de straat (zodat voetgangers geen gevaar lopen), en andere factoren.

afbraakwerken west vlaanderen
afbraakwerken en sloopwerken kuurne

afbraakwerken en sloopwerken kuurne


Het gaat om de gedeeltelijke sloop van een bestaand pand. Meestal gaat het om een huis of een andere structuur.

afbraakwerken assebroek


Er zijn veel factoren die de kosten van grondwerken beïnvloeden. Eenvoudige klussen zoals het verwijderen van dierenhokken is goedkoper dan asbestsanering of het strippen van een heel gebouw. Complexe werken zijn duurder dan eenvoudige. Belangrijkste kostenfactoren:

afbraakwerken en sloopwerken ertvelde


Grondwerkers uit Roeselare kunnen helpen bij grote en kleine sloopprojecten. Voor kleine afbraakklussen, zoals het slopen van achterbouwtjes of garages, en het verwijderen van oude funderingen en dierenhokken, kunt u een beroep doen op de grondwerker van Roeselare. Om de klus snel en efficiënt te klaren, maken grondwerkers gebruik van kleine kranen en ander speciaal gereedschap. Grote klussen zijn bijvoorbeeld het afbreken van een gebouw of het verwijderen van een keuken. Een vakman is een verstandige keuze voor sloopwerkzaamheden. Professionals zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig zijn en dat er niets wordt beschadigd tijdens het sloopproces.

afbraakwerken aarschotNadat de kleinere sloopwerkzaamheden zijn afgerond, kan het grondwerk beginnen. Grondwerk kan worden omschreven als een reeks van taken, waaronder het graven van een kelder, het uitgraven van een fundering voor grondwerk en het bouwrijp maken van de grond. Grondwerk is een essentiële stap in de bouw. Soms zijn voor grondwerk meerdere machines nodig. Hiervoor kunnen hogere prijzen worden gevraagd.