afbraakwerken geraardsbergen

afbraakwerken prijzen roeselareGroot sloopwerk is meestal niet iets wat u zelf moet doen. U kunt stabiliteitsproblemen krijgen en het kan gevaarlijk blijken te zijn. Zonder professionele uitrusting kan het veel tijd in beslag nemen.


Kunt u in Roeselare niet aansluiten op het waterleidingnet? Dan zult u een put moeten boren. Een puttenboorder is een andere taak van een grondwerker. Specialisten kunnen bij het boren van putten verschillende zaken aan de orde stellen. De eerste zorg is hoeveel grondwater u nodig heeft en voor welk doel. Putten boren maakt het mogelijk om uw hele tuin te besproeien of alleen de douche. Een geavanceerde boorinstallatie wordt door professionals gebruikt voor het boren van putten. De kosten voor het boren van een put liggen tussen de 5000 en 10.000 euro.

aannemer afbraakwerken roeselareBij sloop worden steenpuin en ander bouwpuin gebruikt. De huidige regelgeving vereist dat professionele vaklui het afval sorteren. In Vlaanderen is het verplicht om bouwafval met een hoog milieurisico (onbekende herkomst) te scheiden van bouwafval met een laag milieurisico (bekende herkomst). Het afval wordt door de vakman ook afgevoerd naar een aangewezen stortplaats.

aannemer afbraakwerken roeselare
aannemers afbraakwerken limburg

aannemers afbraakwerken limburg


De kans is groot dat u te maken krijgt met sloopwerkzaamheden als er plannen zijn voor verbouwing, nieuwbouw of renovatie. Maar wat komt er nu precies kijken bij sloopwerken? Welke soorten sloopwerk zijn er te onderscheiden? En wat zijn de kosten? Ontdek de antwoorden op deze vragen en meer in dit artikel.

tarieven afbraakwerken


Woont u niet in deze steden. Dan hoeft u slechts 21% btw te betalen op sloopwerken. In dat geval komt u misschien in aanmerking voor de afbraak- of heropbouwpremie. De premie is namelijk alleen van toepassing op plaatsen waar geen btw-verlaging geldt.

afbraakwerk roeselareLees meer over de verschillende soorten sloopwerk en hun gemiddelde kosten. U kunt ook vrijblijvend meerdere offertes aanvragen bij vakmensen bij u in de buurt.

afbraakwerken en sloopwerken prijzen roeselare


U bent benieuwd naar de kosten van sloopwerk. De prijzen voor sloopwerk lopen sterk uiteen, afhankelijk van wat voor soort werk u doet en hoeveel puin er vrijkomt. Ook hangt het af van de grootte van de container die u huurt. Bent u benieuwd naar de sloopkostenwijzer?