kleine afbraakwerken

kosten afbraak woning roeselareU kunt oude vloeren of massief houten deuren gebruiken. In veel gevallen kunt u oude kabels of metalen buizen hergebruiken. Er zijn veel sloopbedrijven die u zullen helpen als u de oude bouwmaterialen niet wilt recyclen.


U heeft een oud huis gekocht vanwege de ligging. Of u wilt het huis slopen om een nieuw huis te bouwen. Om opnieuw op de grond te kunnen bouwen, moet het volledig worden gesloopt.

aannemers afbraakwerken west vlaanderen roeselare


Bent u benieuwd naar de kosten van het slopen van het huis om een nieuw huis te bouwen? Het is een slim idee om de grond klaar te maken zodat u erop kunt bouwen. Zo weet u zeker dat u direct kunt beginnen met bouwen. In dit geval liggen de gemiddelde kosten per m2 tussen de EUR40 en EUR55.

aannemers afbraakwerken west vlaanderen roeselare
afbraakwerken en sloopwerken poperinge

afbraakwerken en sloopwerken poperinge


Voor het uitgraven zijn specialisten nodig. Een specialist zorgt niet alleen voor het uitgraven, maar ook voor een goede opbouw van de vloer, de wanden en de plafonds.

afbraakwerken zwevezeleU kunt een lager btw-tarief krijgen voor sloopwerk. Als het werk wordt uitgevoerd voor een privéwoning of als zowel de sloop als de herbouw in één project worden voltooid, betaalt u slechts 6%. Deze tarieven zijn niet in het hele land van toepassing. Deze optie is beschikbaar in 32 steden. De lijst van steden en andere informatie vindt u op financien.belgium.be.

afbraakwerken wevelgemDeze containers zijn ideaal voor de opslag van grond en puin. Wij kunnen verschillende maten leveren. U kunt gemakkelijk een container huren terwijl u aan het werk bent.

afbraakwerken waregem


Asbest is een gevaar voor degenen die werken in grondwerken of sloopwerken. Hoewel asbest jarenlang werd gebruikt in bouwmaterialen, is het gebruik ervan sinds 1998 verboden. Omdat asbestvezels zeer gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid als ze ouder worden, is het sinds 1998 verboden om asbest te gebruiken in bouwmaterialen. Bent u slachtoffer van asbest bij sloopwerkzaamheden? Dan hoeft u het niet te verwijderen. U moet weten dat als u asbestmateriaal dat beschadigd of verweerd is, laat zitten, dit uw risico op het krijgen van kanker aanzienlijk kan verhogen. Voor verwijdering is professionele hulp sterk aan te raden.