Een vakman bespreekt met u het belang van elke klus en hoe deze kan worden uitgevoerd. De kosten van alle materialen en apparatuur zullen ook worden bepaald. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd en de machines en materialen zijn geïdentificeerd, zal de specialist een volledig overzicht van de kosten kunnen geven.

Het is het voordeligst om vloeren, muren of plafonds af te breken. De kosten voor het afbreken van een binnenmuur kunnen iets duurder zijn. U betaalt iets meer als u het huis tot aan de fundering moet afbreken. Het is ook duurder om alles af te breken en weer te laten afleveren, klaar om op te bouwen.

afbraakwerken en sloopwerken pittemAlleen de sloophamer tevoorschijn halen is niet voldoende. Kom meer te weten over wat sloopwerk is.

afbraakwerken en sloopwerken pittem
afbraakwerken en sloopwerken ronse

afbraakwerken en sloopwerken ronse


De goedkoopste optie is het slopen van vloeren en muren. Een sloop van een binnenmuur zal meestal iets meer kosten. Iets meer is nodig om het huis af te breken tot op de fundering. Uiteindelijk is het duurder om alles te verwijderen en dan weer in elkaar te zetten, klaar om gebouwd te worden.

afbraakwerken en sloopwerken roeselareWilt u een ouder huis kopen vanwege de ligging, of wilt u het slopen om een nieuw huis te bouwen? In dit geval moet het pand volledig worden gesloopt om nieuwbouw mogelijk te maken.

afbraakwerken en sloopwerken roeselare


Er zijn veel factoren die de kosten van een sloopopdracht beïnvloeden. De prijzen variëren naargelang van het type en de hoeveelheid werk dat vereist is, alsook het materiaal en het afval dat wordt gestort.

afbraakwerken aalstGedeeltelijke sloop is wat kleine sloopwerken zijn. Er wordt een klein gedeelte van een huis of één kamer gesloopt. Het kan gaan om de sloop van een aanbouw of garage.