aannemers afbraakwerken limburg

afbraakwerken wichelenU kunt oude vloeren of massief houten deuren gebruiken. In veel gevallen kunt u oude kabels of metalen buizen hergebruiken. Er zijn veel sloopbedrijven die u zullen helpen als u de oude bouwmaterialen niet wilt recyclen.U kunt een lager btw-tarief krijgen voor sloopwerk. Als het werk wordt uitgevoerd voor een privéwoning of als zowel de sloop als de herbouw in één project worden voltooid, betaalt u slechts 6%. Deze tarieven zijn niet in het hele land van toepassing. Deze optie is beschikbaar in 32 steden. De lijst van steden en andere informatie vindt u op financien.belgium.be.

afbraakwerken evergem
Voor het verwijderen van binnenmuren betaalt u tussen de 15 en 25 euro per m2. Plafonds, vloeren, en muren kunnen worden verwijderd voor zo laag als 7 euro per m2. De prijzen voor het slopen van het huis en de fundering liggen tussen de 30 en 35 euro per vierkante meter.

afbraakwerken evergem
afbraakwerken en sloopwerken knokke

afbraakwerken en sloopwerken knokke


U heeft een oud huis gekocht vanwege de ligging. Of u wilt het huis slopen om een nieuw huis te bouwen. Om opnieuw op de grond te kunnen bouwen, moet het volledig worden gesloopt.

afbraakwerken prijzen roeselare


Voor het uitgraven zijn specialisten nodig. Een specialist zorgt niet alleen voor het uitgraven, maar ook voor een goede opbouw van de vloer, de wanden en de plafonds.

afbraakwerken merelbekeDeze containers zijn ideaal voor de opslag van grond en puin. Wij kunnen verschillende maten leveren. U kunt gemakkelijk een container huren terwijl u aan het werk bent.

afbraakwerken waregem


Bent u benieuwd naar de kosten van het slopen van het huis om een nieuw huis te bouwen? Het is een slim idee om de grond klaar te maken zodat u erop kunt bouwen. Zo weet u zeker dat u direct kunt beginnen met bouwen. In dit geval liggen de gemiddelde kosten per m2 tussen de EUR40 en EUR55.