Door de aard van grondwerken lopen de kosten sterk uiteen. U dient rekening te houden met uw budget.


Voor de meeste sloopwerkzaamheden is een vergunning nodig. Een vergunning is nodig, vooral als het uiterlijk of de functie van het huis moet veranderen. Er zijn uitzonderingen op deze regel. Als de bouw vergunningsvrij is, dan kan sloop worden vrijgesteld van vergunningplicht. Er zijn uitzonderingen op deze regel.

tuin en afbraakwerken roeselare


U heeft het mis als u denkt dat het voldoende is om de sloophamer tevoorschijn te halen. Lees verder om meer te weten te komen over sloopwerken.

tuin en afbraakwerken roeselare
prijs afbraakwerken roeselare

prijs afbraakwerken roeselare


Bepaalde sloopwerken komen in aanmerking voor de overkoepelende renovatiebonus. Dit geldt bijvoorbeeld voor het slopen van dakconstructies of binnen- of buitenmuren. Afhankelijk van uw inkomen kan deze premie oplopen tot 20 à 30%. Meer informatie vindt u op vlaanderen.be

afbraakwerken deinze


Via ons netwerk in Roeselare vindt u de juiste vakman voor uiteenlopende grondwerkklussen. Huur een specialist in voor het plaatsen van een rioolput of het uitgraven van de kelder. Grondverzet, funderingswerken en terreinegalisatie zijn slechts enkele van de andere grondwerken. De specialisten van Roeselare hebben jarenlange ervaring en kunnen de volgende grondwerken probleemloos uitvoeren:

aafbraakwerken zele
Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat de aannemer van grondwerken ook rioleringswerken kan uitvoeren. Bij rioolwerken moet u niet alleen denken aan het verwijderen en plaatsen van rioolbuizen, maar ook aan het inspecteren van het bestaande riool of het ontstoppen van eventuele verstoppingen. Klanten uit Roeselare laten rioolwerken best over aan een ervaren vakman. Op die manier bent u zeker van een goede afwatering. De riolering is essentieel, vooral voor nieuwbouw. Wie het water niet goed afvoert, zal veel problemen ondervinden.

cayseele afbraakwerken


U heeft het mis als u denkt dat alleen de sloophamer halen voldoende is. Leer meer over sloopwerken.