Дамски бански

дамски бански


Купуването на бански костюми е трудна задача. Обичате да разглеждате предлаганите стилове, но ви се иска да избирате такъв, който да подхожда на фигурата ви. И често не знаете как. Предизвикателството е да намерите такъв, който да изглежда страхотно, да е издръжлив и да е подходящ за случая. Такъв, който скрива това, което искате да скриете, и показва това, което искате да подчертаете. Търсенето е разочароващо, обезкуражаващо и отнемащо време.


Банските костюми от една част са традиционният и често практичен избор. Те ви осигуряват покритие за дейности като плуване или плажен волейбол. Освен това помагат за оформянето и поддържането на гърдите, торса и дупето. Изберете бански от една част от найлонова смес, когато плувате или планирате да бъдете активни около вода или на плажа. Този тип е подходящ за дните с висока активност, когато е важно нещата да са покрити и на мястото си.

Дамски бански 2022

дамски бански комплекти


Тези стилове костюми не трябва да са скучни. Някои съвременни версии сами по себе си са модни изявления и се предлагат в разнообразни стилове цветове и кройки. Те вършат чудеса, когато искате да покажете определени части от тялото си, докато прикривате други. Изборът на материя добавя сексапил към практичността. Да се покажеш в тези стилове е лесно.

дамски бански комплекти
дамски бански с подплънки

дамски бански с подплънки


Бикините се предлагат в две части. Горна част и долна част и покриват значително по-малко плът от целите бански. Те излагат на показ средната част на тялото ви. Типичната горна част има триъгълни парчета плат, съединени с връзки, за да покрият гърдите ви. Връзките са около врата и гърба, за да се закрепят на място. Стиловете на горнищата варират от с халки до без презрамки и всичко между тях.

дамски бански модерни


По същия начин долнищата на бански се предлагат в много различни разновидности - от момчешки къси до бразилски, стринг и г-стринг. Модните тенденции продължават да се развиват, както и бикините. Възходящ и любим стил е вдъхновеният от сутиена и всички стилове в бандажни материи. Горнищата на бански, вдъхновени от сутиена, придават на гърдите ви опора и повдигане. В бандажната материя получавате също така устойчивост на избледняване, здравина и секси комфорт. Много стилове се отличават с цветни блокове, дизайни с изрязани части и елементи с каишки.

дамски бански модерни
дамски бански с висока талия

дамски бански с висока талия


Бикините са идеални, ако плуването и водните спортове не са в плановете ви за деня на плажа. Те са идеални за излежаване по време на партита край басейна или за отговорно събиране на тен. Вече е обичайно да се съчетават различни стилове. Танкините са примери за бански от две части с по-пълно покритие. По същия начин носенето на по-пълен горнище на бански с долнище на бикини е модно решение. Ако предпочитате да показвате извивките си, практикувайки по-енергични водни спортове, помислете за тези стилове.

дамски бански креатив


Голямото разнообразие на пазара дава възможност за избор, но и внася объркване. Включете типовете тела, по-големите бедра и ботуши, целулита и отпуснатата кожа и изведнъж изборът на подходящ бански костюм е сложен. Ако не можете да намерите един-единствен подходящ костюм, опитайте да смесвате и съчетавате отделни части. Алтернативно, структурираните костюми, изработени от бандаж, предлагат еластичност и поддръжка и са благодат за момичетата с големи гърди.

дамски бански креатив