Дамски бански от две части

дамски бански от две части


Ако партито край басейна или на плажа включва приятелска игра на волейбол или водни спортове, изберете удобен бански костюм. Такъв, който предлага еластичност и лесно се справя с движенията. Или ден на плуване, найлоновият бански ви държи в отлично състояние. Материалът е лек за носене и съхне невероятно бързо, което го прави най-удобния вариант, когато често влизате и излизате от водата. Ако сте се приготвили за среща край басейна или за вечерно събитие, банският костюм на базата на район е идеален избор. Той предлага най-прилягащата кройка и привлича вниманието към всички най-хубави части на тялото ви.


Познаването на типа на тялото ви е важно, за да изберете бански костюм, който го допълва. В тази статия ще обсъдим кои стилове ласкаят фигурата ви и кои ще я подчертаят. Основните форми са круша, ябълка, пясъчен часовник и права. За тези с форма на ябълка или круша трябва да изберете бански с висока кройка и малка талия. За жените с малък бюст, горната част на банския или стилът с високо деколте ще ви помогнат да подчертаете формата си.

Дамски бански

дамски бански от две части комплекти


Горнищата на бански с допълнителни подплънки са идеалният начин да постигнете перфектното деколте. Подплънките и подплатите могат да помогнат за създаването на илюзия за по-пълен бюст. Умелите форми на прашки при горнищата на бикините ги правят идеален избор за подчертаване на деколтето. Те ще подчертаят деколтето ви и са удобни за носене.

дамски бански от две части комплекти
дамски бански от две части с подплънки

дамски бански от две части с подплънки


Подсилете деколтето си, като носите подплатена горна част на бикини с push-up ефект. Подплатените push-up горнища са най-популярният вариант и се предлагат в различни стилове. Те могат да поддържат гърдите на повечето жени и дори да ги направят да изглеждат по-големи. Използването на волани за отклоняване на вниманието от гърдите също може да помогне гърдите ви да изглеждат по-големи. Въпреки това избягвайте да носите тъмни цветове за идеален вид на гърдите.

дамски бански от две части модерни


Бански костюм от една част с контрол на корема и ръбчета е отличен избор. Този бански костюм предлага опора и контрол, като същевременно ви придава тънък, изчистен силует. Освен това той се предлага в различни цветове и стилове. За да се изглади коремът, горната част на банските костюми от една част трябва да има еластичен колан. Най-популярните в модели бански са с изрязано деколте, част за придържане на корема и кръстосана връзка на врата.

дамски бански от две части модерни
дамски бански от две части с висока талия

дамски бански от две части с висока талия


Стилните бански костюми от една страна са проектирани така, че да прилягат перфектно, като ви придават подчертана фигура. Ако търсите най-добрите бански костюми за изглаждане на корема, можете да опитате еднокомпонентните бански костюми с контрол на корема. Той е с набразден модел на торса, за да подчертае раменете ви и да прикрие корема ви. Освен това е изработен от тъкан от найлон/спандекс, което гарантира сигурно прилягане.

дамски бански от две части креатив


Банският костюм от една част е отличен вариант за жени, които се срамуват от средната част на тялото си. Те могат да скрият корема, да намалят размера на бюста и да осигурят повишаване на самочувствието. Допълнително предимство е, че са стилни. Ако не сте сигурни какъв да си купите, популярно е деколтето с лъжичка, което ще скрие корема. Друг отличен избор е бански костюм, който има драпирана материя в горната част.

дамски бански от две части креатив