Дамски бански 2022

дамски бански 2022


Опитайте бански с класическа форма с леки подплънки, изчистен триъгълник с добра поддръжка или горнище с високо деколте. Подчертайте тонизирания си корем, раменете или тялото с костюми, които отвличат вниманието от линията на бюста. Връзките на раменете, усукванията или възлите в дизайна могат да променят пропорциите ви и да привлекат погледите там, където искате. Добавете цвят, за да завършите външния си вид.


Крушовидните форми на тялото често се затрудняват да намерят стилове, които да им пасват. Или прилягат на бедрата ви и са свободни в горната част, или обратното. Трикът е да изберете костюм, който да подчертава малката ви талия и да скрива по-пълните ви бедра. Смесването и съчетаването на горни и долни части често е работещо решение. Или опитайте бански с връзки, които ви позволяват да регулирате прилягането. Стиловете от една част с украшения около линията на бюста поставят акцент над нея и балансират формата ви. Опитайте горна част с подплънки с пълно покриване на долната част като решение. По подобен начин същото правят и танкините с усукани горнища или връзки.

Цял дамски бански

дамски бански комплекти 2022


Ако имате атлетично тяло, тогава потърсете стилове, които добавят женственост. Едно горнище на бански с набори на бюста и бедрата и по-стегнат ханш, цветни момчешки шорти и усукан топ. Или асиметричен стил с една презрамка са варианти. Опитайте с черно, за да добавите форма, особено с детайли около чашките. Танкините скъсяват горната част на тялото, като акцентират атлетичната ви форма. И накрая, опитайте цветово съчетание, за да създадете илюзия за извивки.

дамски бански комплекти 2022
дамски бански с подплънки 2022

дамски бански с подплънки 2022


Покажете се, като изберете секси и практични бански. Опитайте бански с висока талия, подсилване с подплънки и банели за контрол на корема, за да скриете или подчертаете това, което имате. Добавете цветове с вертикални или диагонални линии, за да създадете илюзия за стройност. Украшения като къдрички, волани и диагонални ресни са женствени начини да подчертаете или прикриете. Опитайте с рокля за плуване с прибиране около талията или централен възел, за да привлечете вниманието и да изтъните талията си.

дамски бански модерни 2022


Избягвайте големите щампи, ако сте жена с размер плюс. Вместо това фините щампи с вертикални или диагонални форми са по-привлекателни и помагат за създаването на форма на пясъчен часовник. Опитайте с текстурирани материали, защото те предизвикват интерес и допълнително засилват илюзията за стройност. Ако имате плоско дупе, добавете цветове и волани, за да придадете повече форма на долната част на тялото си, опитайте и с ярки щампи. За по-плоски дупета покажете повече бузи, отколкото по-малко, това създава илюзия за форма и ви показва естествено. По-добре е от пълното покриване или опитите да скриете задните си части.

дамски бански модерни 2022
дамски бански с висока талия 2022

дамски бански с висока талия 2022


Успехът за прикриването на коремчето е правилният бански с пълно покритие или едно парче, което ще сведе до минимум или ще прикрие коремчето ви. Те или ще съдържат материали, които ви прибират, например бандажни материи, или ще създават тънка илюзия с цветни панели, драпиране или надипляне. Танкините вършат отлична работа за прикриване на корема, като същевременно ви дават възможност за секси долна част. Опитайте такива с деколтета тип "бандо" или "халтер" и десени, които привличат погледите.

дамски бански креатив


Цветните бански костюми от една част прикриват корема и създават илюзия за тънка кройка. Заложете на издължени вертикални или диагонални десени и ги комбинирайте с дълбоко V-образно деколте. Друг вариант е стил блузон. Този стил не прилепва по тялото и осигурява достатъчно място за по-изразения корем. Стойте далеч от консервативните бански костюми от една част, тъй като те често подчертават това, което не искате. Вместо това балансирайте формата си с дизайнерски елементи и известно покриване, където е необходимо.

дамски бански креатив