Цял дамски бански

цял дамски бански


Може да не звучи като добър съвет, но показването на повече бедра изглежда по-добре, отколкото опитите да ги скриете. Стойте настрана от момчешките шорти и вместо това изберете по-високо изрязани версии на костюма, за да добавите дължина на краката си. Тъмните цветове са отслабващи, така че заложете на по-тъмни долнища и по-ярки и цветни горнища. Тази комбинация балансира формата ви, като изтънява областта на бедрата. Други работещи решения включват бански костюми с компресия или асиметрична микропола. Избягвайте по-пълни поли, тъй като те по-скоро привличат вниманието, отколкото да го отклоняват.


Най-добрите марки за бански костюми инвестират време и пари в проучване на материалите за бански костюми за по-добро представяне, издръжливост и по-високи нива на комфорт. И затова днес на пазара има много възможности за избор. Може би най-често използваният материал, защото е издръжлив, лек и бързо съхнещ. Костюмите, изработени от поне 80 процента найлон, са най-добри за плуване и осигуряват добро прилягане. Недостатък на използването на 100-процентов найлон е, че той не задържа добре боята. За да запази цвета си и да бъде устойчив на слънце и хлор, той трябва да се смесва с други материи.

Дамски бански от две части

цял дамски бански с твърда чашка


Във всеки бански костюм има ликра в различно количество, защото тя предлага висока еластичност и чудесно прилягане. Въпреки това тя не е най-удобният материал за носене за дълъг период от време. И затова обикновено се смесва с други материи, като полиестер, който предлага отлична устойчивост на избледняване и хлор. Ликрата, особено когато е смесена с полиестер, абсорбира вода, така че може да стане тежка, когато е мокра. Изберете тази материя, ако искате да ви стои добре, но възнамерявате да сте умерено във водата.

цял дамски бански с твърда чашка
цял дамски бански с подплънки

цял дамски бански с подплънки


Спандексът е супер еластичен и придържа банския костюм във формата ви. Той е основен компонент на състезателните бански костюми. Той обаче не е устойчив на хлор и може да загуби своята еластичност с течение на времето. В резултат на това е по-добре, когато се използва в смес с други материи. Изберете смес от спандекс, ако сте състезателен плувец или се нуждаете от практично решение за плуване.

цял дамски бански евтин


Сместа от найлон и спандекс е за сексапил край басейна. Ако търсите ласкателен материал, който да носите на парти край басейна или за ден на плажа, търсенето ви приключва с висококачествен бандажен материал. Материята предлага чудесно прилягане, защото е издръжлива, здрава и гъвкава и се държи много като оформящо облекло. Тази смес гарантира, че банският костюм повдига извивките ви и обгръща тялото ви на всички правилни места. Освен това от нея се правят и секси изглеждащи кройки. Изберете бански костюми с бандаж, когато сте център на вниманието и обръщате внимание на околните. И възнамерявате да плувате умерено.

цял дамски бански евтин
цял дамски бански с висока талия

цял дамски бански с висока талия


Наличието на повече от един бански костюм в летния ви смесен гардероб е препоръчително и съществено за модата. Изборът ви на бански костюми до голяма степен зависи от това кой ще присъства на събитието. Дали това е кулинарна вечеря или семейно събитие? Посещавате ли парти с група ваши приятели съмишленици? Банските костюми с бразилска кройка са по-подходящи за приятелски срещи или когато искате да направите трайно ва-ва-ва впечатление.

цял дамски бански креатив


А партито край басейна при родителите или свекървата ви изисква повече консервативност. Не е необходимо обаче да се придържате само към скромните си еднотипни бански. Изберете стилен бански костюм с бандаж и го съчетайте с подходяща рокля с бандаж, за да направите прехода от едното облекло към другото безпроблемен. Мястото на партито диктува условията. Партито в хотел на покрива или коктейлът на сватбата на ваш приятел по дестинация гарантират украсен или детайлно изработен бански костюм. Опитайте се да балансирате между сексапилното и практичното. Ако сте на показ, помислете за носене на токчета или клинове.

цял дамски бански креатив